Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kbf-split

Proslavljen Dan KBF-a Sveučilišta u Splitu 2022.

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu proslavio je u četvrtak 19. svibnja u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu svoj Dan te je u toj prigodi Fakultet dodijelio priznanja, nagrade i zahvalnice, kao i diplome i svjedodžbe.

Održan drugi dio 8. međunarodnog seminara Tematski usmjerene interakcije „Unatoč svemu: otkrivam izvore dobroga života“

Drugi dio 8. međunarodnog seminara Tematski usmjerene interakcije (TCI) pod nazivom „Unatoč svemu – otkrivam izvore dobroga života“ održan je od 18. do 20. lipnja u Splitu u suorganizaciji Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Međunarodnog Ruth Cohn Instituta za TCI u Austriji i splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO).

Proslavljen Dan KBF-a Sveučilišta u Splitu

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu u četvrtak, 20. svibnja u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, proslavio je svoj Dan te je u toj prigodi Fakultet dodijelio priznanja, nagrade i zahvalnice, kao i diplome i svjedodžbe.

Započeo 26. međunarodni simpozij KBF-a u Splitu

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu započeo je 26. međunarodni simpozij o temi "Skrbi za sebe! Suvremenost jednog antičkog imperativa", u srijedu 17. ožujka u velikoj dvorani Centralnoga bogoslovnog sjemeništa u Splitu.

Predstavljena knjiga „Kruna harvackoga jazika: Renesansni pisci o svetom Jeronimu“

U Zavodu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Splitu, u četvrtak 24. rujna, u organizaciji Književnog kruga Split i Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Splitu, pod visokim pokroviteljstvom HAZU-a, u sklopu 32. „Knjige Mediterana“ predstavljena je knjiga „Kruna harvackoga jazika: Renesansni pisci o svetom Jeronimu“, koju su uredili Bratislav Lučin i Luka Špoljarić“, a objavljena je u nakladi Književnog kruga Split.

Mons. Kutleša novi Veliki kancelar KBF-a u Splitu

Splitsko-makarski nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša preuzeo je službu Velikog kancelara Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, objavljeno je na stranici fakulteta 8. rujna.