Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korace

Zavjetna misa Gospi Koraćanskoj

Pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja okupilo se u srijedu 15. lipnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ u Koraću u Bosanskoj Posavini gdje su slavili zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“ predvodio je u subotu 15. siječnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini fra Blažen Lipovac, domaći sin.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je u petak, 15. listopada u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini stotinjak Koraćana i njihovih prijatelja.

Velika Gospa proslavljena u Koraću

Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velika Gospa proslavljena je u nedjelju 15. kolovoza u istoimenoj župi u Koraću u Bosanskoj Posavini.

U Bosanskoj Posavini proslavljena Gospa Koraćanska

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“, predvodio je u četvrtak 15. travnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini domaći sin fra Blažen Lipovac. Suslavio je domaći župnik i derventski dekan fra Ivan Marić, koji je slavlje animirao i pjevanjem.

Biskup Marko Semren predvodio zavjetnu misu u Koraću

Oko 150 Koraćana sudjelovalo je u subotu, 15. veljače na zavjetnoj misi koju je pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini predvodio banjolučki pomoćni biskup Marko Semren.

Zavjetna misa u Koraću

Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima osamdesetak Koraćana sudjelovalo je u srijedu 15. siječnja na zavjetnoj misi Gospi, na koju dolaze već treću godinu svakoga 15. u mjesecu.

U Koraću slavljena zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji

Zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji okupila je u petak 15. studenoga u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj posavini osamdesetak Koraćana, koji inače redovito već treću godinu svakoga 15. u mjesecu hodočaste nebeskoj zaštitnici, moleći njezin zagovor za opstanak i povratak u svoj ratom opustošeni kraj.

1 2