Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korace

Biskup Marko Semren predvodio zavjetnu misu u Koraću

Oko 150 Koraćana sudjelovalo je u subotu, 15. veljače na zavjetnoj misi koju je pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini predvodio banjolučki pomoćni biskup Marko Semren.

Zavjetna misa u Koraću

Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima osamdesetak Koraćana sudjelovalo je u srijedu 15. siječnja na zavjetnoj misi Gospi, na koju dolaze već treću godinu svakoga 15. u mjesecu.

U Koraću slavljena zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji

Zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji okupila je u petak 15. studenoga u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj posavini osamdesetak Koraćana, koji inače redovito već treću godinu svakoga 15. u mjesecu hodočaste nebeskoj zaštitnici, moleći njezin zagovor za opstanak i povratak u svoj ratom opustošeni kraj.

Zavjetno hodočašće Gospi vjernika Koraća

Zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji okupila je u ponedjeljak, 15. travnja u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini pedesetak Koraćana, koji inače redovito već treću godinu svakoga 15. u mjesecu hodočaste svojoj nebeskoj zaštitnici moleći njezin zagovor za opstanak i povratak u svoj ratom opustošeni kraj.

Zavjetna misa u Koraću

Zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji okupila je u petak, 15. ožujka u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini pedesetak Koraćana, koji inače redovito već treću godinu svakoga 15. u mjesecu hodočaste svojoj nebeskoj zaštitnici moleći njezin zagovor za opstanak i povratak u svoj ratom opustošeni kraj.

Spomen-slavlje na obljetnicu formiranja 101. bosanskobrodske brigade

Povodom spomendana 27. obljetnice formiranja 101. bosanskobrodske brigade HVO, (BBB), prve postrojbe u BiH koja je pružila aktivan otpor tadašnjem neprijatelju, preživjeli branitelji i brojni vjernički puk Bosanske Posavine u molitvi su se u nedjelju 3. ožujka sjetili svojih 426 poginulih i nestalih branitelja te brigade.

Zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji u Koraću u Bosanskoj Posavini

Zavjetna misa Blaženoj Djevici Mariji okupila je u petak, 15. veljače u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini četrdesetak Koraćana, koji inače redovito već godinu dana svakoga 15. u mjesecu hodočaste svojoj nebeskoj zaštitnici moleći njezin zagovor za opstanak i povratak u svoj, ratom opustošeni kraj.