Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: leonardo-sardi

Duhovna obnova za slijepe i slabovidne održana u Ludbregu

Tridesetak slijepih i slabovidnih osoba i članova njihovih obitelji i prijatelja sudjelovalo je od 27. do 29. srpnja na drugoj duhovnoj obnovi za osobe oštećena vida u Pastoralnom centru u Ludbregu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Održan duhovno-ljetni susret osoba s invaliditetom

Treći duhovno-ljetni susret osoba s invaliditetom održan je od 13. do 15. srpnja u Pastoralnom centru u Ludbregu u organizaciji Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije.

Duhovna obnova za slijepe i slabovidne osobe

U organizaciji Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, od 14. do 16. srpnja u Pastoralnom centru u Ludbregu održana je trodnevna duhovna obnova za slijepe i slabovidne osobe.

Zajednice „Vjera i svjetlo“ s područja Varaždinske biskupije proslavile Svijećnicu

Susret zajednica „Vjera i svjetlo“ koje djeluju na području Varaždinske biskupije imale su svoj susret na blagdan Svijećnice, u nedjelju 2. veljače u Čakovcu. Naime, blagdan Svijećnice ujedno je rođendan Zajednice te je običaj da svake godine nekoliko zajednica zajedno proslavi ovaj dan. U župnoj crkvi Svetog Nikole biskupa u Čakovcu okupile su zajednice koje djeluju u Đurđevcu/Kloštru Podravskom, Koprivnici i Čakovcu.

Provincijski susret voditelja zajednica "Vjera i svjetlo"

U župi svetog Antuna Padovanskoga u Koprivnici od 15. do 17. studenoga održan je provincijski susret koordinatora i voditelja zajednica „Vjera i svjetlo”. Susret je, ujedno, bio godišnja duhovna obnova za sve koordinatore i voditelje zajednica „Vjere i svjetla” s područja Hrvatske.