Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marija-zvijezda

Svetkovina Velike Gospe proslavljena u banjolučkoj „Marija Zvijezdi“

U banjolučkoj župi „Marija Zvijezda“ svetkovina Velike Gospe svečano je proslavljena u nedjelju 15. kolovoza, a središnje liturgijsko slavlje u župnoj (nekadašnjoj samostanskoj) crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo predvodio je domaći biskup Franjo Komarica, izvijestio je TABB.

Biskup Komarica razgovarao o oduzetoj imovini

Banjolučki biskup Franjo Komarica razgovarao je u četvrtak 8. i u petak 9. srpnja u Biskupskom ordinarijatu s diplomatima o bespravno otuđenoj imovini trapističke opatije Marije Zvijezde, izvijestio je TABB.

Okrugli stol o povratku povratnika i migrantskoj krizi u BiH

U povodu Dana ljudskih prava i dvadeset pete obljetnice Daytonskog mirovnog ugovora Komisija Iustitia et Pax Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine organizirala je 10. prosinca okrugli stol o temi povratka prognanika odnosno provedbe Aneksa 7 Daytonskog mirovnog ugovora i aktualne migrantske krize u Bosni i Hercegovini, izvijestila je KTA.

Susret biskupa Komarice i austrijske veleposlanice u BiH

Boraveći službeno u Banjoj Luci, veleposlanica Austrije u Bosni i Hercegovini Ulrike Hartmann je u ponedjeljak 7. prosinca pohodila sjedište Banjolučke biskupije gdje ju je primio biskup Franjo Komarica, objavio je Tiskovni ured Banjolučke biskupije, a prenijela Katolička tiskovna agencija.