Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mater-fatima

Mater Fatima 2022.

Hrvatski katolički radio pridružuje se u petak 13. svibnja molitvenom projektu „Mater Fatima 2022.” koji se organizira na 105. obljetnicu početka Gospinih ukazanja u Fatimi.

„Mater Fatima 2021.” u izravnom prijenosu na HKR-u

Hrvatski katolički radio pridružuje se u četvrtak, 13. svibnja molitvenom projektu “Mater Fatima 2021.” Ovo je treća godina molitve u Gospinim svetištima diljem svijeta (Fatima, 2019., Guadalupe, 2020.) kako bismo bili dionici posvete Bezgrešnom Srcu Marijinu. Domaćin trećeg međunarodnog molitvenog susreta je Nacionalno marijansko svetište Chiquinquira u Kolumbiji.

Duhovni projekt „Mater Fatima“ u Molvama

Marijino svetište u Molvama pridružilo se duhovnom projektu „Mater Fatima“ u noći s četvrtka 20. na petak 21. veljače. Od ponoći do 1 sat u zavjetnoj kapelici Majke Božje Molvarske, pred izloženim Presvetim Oltarskim Sakramentom, molilo se zajedno s vjernicima u Mexicu i diljem svijeta.

Molitvena noć s Gospom na HKR-u!

Hrvatski katolički radio pridružuje se u četvrtak 20. veljače svjetskom molitvenom projektu „Mater Fatima“. Od 22.30 do 1 sat može se pratiti posebni program „Molitvena noć s Gospom: Pridruži se i obraduj Mariju!“