Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: molitveni-maraton

Vjernici Župe i Svetišta Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu pridružili se molitvenom maratonu

„Molitvenom maratonu“ pod geslom: „Crkva se svesrdno moljaše Bogu“, uzetim iz Djela apostolskih, odnosno molitva krunice za prestanak pandemije na koju je papa Franjo pozvao cijelu Crkvu u mjesecu svibnju, napose u marijanskim svetištima, pridružili se u ponedjeljak 24. svibnja – drugi dan Duhova, kada se slavi Marija, Majka Crkve i Pomoćnica kršćana, vjernici Župe i Svetišta Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

Papa molitvom krunice otvorio molitveni maraton za kraj pandemije

Molitvom krunice u subotu 1. svibnja pred slikom Gospe od pomoći u Bazilici Svetog Petra papa Franjo je inaugurirao marijanski molitveni maraton u okviru kojega će se svakoga dana u svibnju u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu u 30 svetišta na pet kontinenata moliti za kraj pandemije.

Papa otvara marijanski molitveni maraton za kraj pandemije

Na poticaj pape Franje danas, 1. svibnja počinje marijanski molitveni maraton u okviru kojega će se svakoga dana u svibnju, u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, u 30 svetišta na pet kontinenata, moliti krunica za kraj pandemije, prenosi Vatican News.

Svibanjski „molitveni maraton“

Papinsko vijeće za promicanje nove evangelizacije u svibnju organizira „molitveni maraton“ krunice iz 30 svetišta iz cijeloga svijeta za prestanak pandemije, prenosi nedjelja.ba.