Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-stanislav-hocevar

U Beogradu proslavljena svetkovina Velike Gospe

Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velike Gospe, 15. kolovoza, svečano euharistijsko slavlje u istoimenoj katedralnoj župi u Beogradu predvodio je beogradski nadbiskup i metropolit Stanislav Hočevar u zajedništvu sa svećenicima grada Beograda.

Nadbiskup Hočevar primio veleposlanika misije OESS-a u Srbiji Oricija

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar primio je u petak, 17. srpnja u Ordinarijatu nadbiskupije veleposlanika Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) u Srbiji Andreu Oricija. Tema razgovora bila je važnost dijaloga na svim razinama, izvijestila je Beogradska nadbiskupija.

Nadbiskup Hočevar uputio čestitke mons. Kutleši i mons. Paliću

Povodom imenovanja porečko-pulskog biskupa mons. Dražena Kutleše nadbiskupom koadjutorom Splitsko-makarske nadbiskupije i hvarskog biskupa mons. Petra Palića biskupom Mostarsko-duvanjske biskupije i apostolskim administratorom Trebinjsko-mrkanske biskupije, beogradski nadbiskup i metropolit Stanislav Hočevar, u ponedjeljak 13. srpnja, uputio im je iskrenu čestitku i bratsku podršku u novim biskupskim službama.

Nadbiskup Hočevar čestitao Uskrs srpskom patrijarhu Irineju

Beogradski nadbiskup i metropolit Stanislav Hočevar uputio je uskrsnu čestitku srpskom patrijarhu Irineju u kojoj ističe kako u „današnjem svijetu vlada toliko bolesti, strahova i nevolja“ te da su zbog toga mnogi u neizvjesnosti.

1 2