Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-stanislav-hocevar

Obljetnica smrti nadbiskupa Perka

U povodu 14. obljetnice smrti beogradskog nadbiskupa Franca Perka u nedjelju 20. veljače svečano euharistijsko slavlje u crkvi Krista Kralja u Beogradu predvodio je njegov nasljednik mons. Stanislav Hočevar, objavljeno je na mrežnoj stranici Beogradske nadbiskupije.

Sastanak u Narodnoj skupštini o položaju katolika u Srbiji

Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije, na čelu s narodnom zastupnicom Andrijanom Avramov sastala se u utorak 8. veljače s beogradskim nadbiskupom i metropolitom Stanislavom Hočevarom, glavnim vojnim kapelanom don Goranom Avramovim, drugim tajnikom Apostolske nuncijature don Aleksandrom Ninkovićem i predstavnikom Uprave za suradnju s Crkvama i vjerskim zajednicama Gavrilom Grbanom.

Božićna poslanica nadbiskupa Hočevara

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar uputio je božićnu poslanicu naslovljenu „Najveća potreba moga srca – ljubiti Boga“ koju prenosimo u cijelosti.

Nadbiskup Gallagher posjetio beogradskog nadbiskupa Hočevara

U sklopu posjeta Republici Srbiji, tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher posjetio je u utorak 23. studenoga beogradskog nadbiskupa Stanislava Hočevara, objavljeno je na službenoj stranici Beogradske nadbiskupije.

Beogradski nadbiskup boravio u Milanu na Dan svetog Karla Boromejskog

Nadbiskup Beogradske nadbiskupije mons. Stanislav Hočevar u četvrtak 4. studenoga, na Dan svetog Karla Boromejskog, boravio je u Milanu gdje se, među ostalim, sastao s veleposlanikom Suverenog malteškog reda u Republici Srbiji Albertom di Lucom i nadbiskupom Milana mons. Mariom Delpinijem.

Velike Tekije u Petrovaradinu

U biskupijskom svetištu Gospe Tekijske u Petrovaradinu u četvrtak 5. kolovoza svečano je proslavljen blagdan Snježne Gospe – Velike Tekije.

1 2 3 5