Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: o-ivan-manduric

Osječka Župa Uzvišenja Svetog Križa hodočastila u Lurd

Retfalačka Župa Uzvišenja Svetog Križa u Osijeku organizirala je od utorka, 14. svibnja do četvrtka, 16. svibnja 2024. hodočašće u francusko Svetište Gospe Lurdske za župljane i vjernike osječkih dekanata Đakovačko-osječke nadbiskupije.

„72 sata bez kompromisa“ u Osijeku započela misom

Večernjom misom u Rezidenciji Družbe Isusove u Osijeku započeo je u četvrtak 14. listopada najveći volonterski projekt mladih u Hrvatskoj – „72 sata bez kompromisa“ koji se ove godine održava uz gleslo „Zagrli srcem“.

O. Ivan Ike Mandurić položio svečane zavjete

U kapeli Presvetoga Srca Isusova u isusovačkoj zajednici u Osijeku, 29. rujna, na dan svetih arkanđelâ, Mihaela, Gabrijela i Rafaela, hrvatski isusovac o. Ivan Mandurić – Ike, položio je svoje svečane zavjete te je time u cijelosti pritjelovljen apostolskom tijelu Družbe Isusove.

VIDEO Sedma krunica "Hrvata svega svijeta"

Sedma po redu krunica "Hrvata svega svijeta" molila se u subotu 16. svibnja. Ovu molitvenu inicijativu pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovom teškom vremenu razornog potresa u Zagrebu i pandemije koronavirusa. Pogledajte video u prilogu.

1 2