Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: opca-bolnica

Svjetski dan bolesnika proslavljen u Šibeniku

Svjetski dan bolesnika u Šibenskoj biskupiji proslavljen je u ponedjeljak  12. veljače 2023. misnim slavljem u kapeli sv. Josipa u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije.

Vraćena redovita duhovna skrb u Općoj bolnici Karlovac

Svećenici Karlovačkog dekanata u utorak, 8. studenog ponovno su počeli redovitu duhovnu brigu u Opću bolnicu Karlovac, u dogovoru s Upravom bolnice. Prvi dan bolesnike su posjetili karlovački dekan preč. Dražen Karačić i župnik na Dubovcu mons. Antun Sente ml., koji je posjet bolnici završio misnim slavljem u bolničkoj kapeli Sv. Andrije.

Caritasova donacija Općoj bolnici u Srijemskoj Mitrovici

Općoj bolnici u Srijemskoj Mitrovici 15. prosinca 2020., uručena je donacija Caritasa Srbije i Caritasa Srijemske biskupije u zaštitnoj opremi i sredstvima za dezinfekciju u novčanoj protuvrijednosti višoj od 270 tisuća dinara (više od 17 tisuća kuna).

Potpisan sporazum o dušobrižništvu u Općoj bolnici Sarajevo

Izaslanstvo Vrhbosanske nadbiskupije koje je predvodio vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić zajedno sa svojim tajnikom vlč. Štefanom Markovićem i bolničkim kapelanom vlč. Perom Brajkom posjetilo je u ponedjeljak 23. rujna Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ Sarajevo.