Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prec-damjan-koren

Susret biskupa Radoša s natjecateljima Vjeronaučne olimpijade

Tradicionalni susret varaždinskog biskupa Bože Radoša i predstojnika Katehetskog ureda Varaždinske biskupije preč. Damjana Korena s vjeroučenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima održan je u četvrtak 18. travnja u dvorani Biskupskog ordinarijata Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Susret varaždinskog biskupa Bože Radoša i predstojnika Katehetskog ureda s natjecateljima Vjeronaučne olimpijade

Tradicionalni susret varaždinskog biskupa Bože Radoša i preč. Damjana Korena, predstojnika Katehetskog ureda Varaždinske biskupije, s vjeroučenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima koji su na međužupanijskoj/biskupijskoj razini natjecanja Vjeronaučne olimpijade osvojili prva tri mjesta održan je 2. svibnja u dvorani Biskupskog ordinarijata Varaždinske biskupije.

Vjeronaučna olimpijada Varaždinske biskupije

Biskupijska razina natjecanja iz vjeronauka za osnovne i srednje škole s područja Varaždinske biskupije održana je u četvrtak 16. ožujka o temi „Svetišta hrvatskog naroda".

Jesenski susret vjeroučitelja Krčke biskupije

Susret vjeroučitelja, vjeroučiteljica i odgojiteljica u vjeri Krčke biskupije, ujedno Županijsko stručno vijeće za vjeroučitelje, održan je u subotu 24. rujna u Oazi Kraljice mira župe Krk.