Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prec-josip-kuhtic

Misno slavlje za žrtve stradanja u potresu i tsunamiju u Fukushimi 2011.

U zagrebačkoj župi sv. Leopolda Bogdana Mandića Ljubljanica-Voltino je 26. ožujka slavljena misa za žrtve stradanja u potresu i tsunamiju u Fukushimi koji se dogodio u Japanu 11. ožujka 2011. Euharistijsko slavlje predvodio je kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog i župnik Župe Pohoda Blažene Djevice Marije na Dolcu preč. Josip Kuhtić.

Korizmena duhovna obnova polaznika Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije

Polaznici Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije sudjelovali su na korizmenoj duhovnoj obnovi u Župi sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko koju je u ponedjeljak 6. ožujka predvodio preč. mr. Josip Kuhtić, kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog i župnik Župe Pohoda BDM na Dolcu u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Betlehemsko svjetlo stiglo u Hrvatsku

U organizaciji Saveza izviđača Hrvatske, na Treću adventsku nedjelju, 11. prosinca 2022., na zagrebačkom Kaptolu je u nizu održana ceremonija primopredaje Betlehemskog svjetla, objavljeno je na stranici Hrvatskoga sabora.

Susret svećenika Karlovačko-goričkog arhiđakonata u Zagrebu

U okviru „Sinodalnog hoda nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“ u srijedu 30. ožujka u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu održan je susret svećenika Karlovačko-goričkog arhiđakonata, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

U Hrvatsku stiglo Betlehemsko svjetlo

Betlehemsko svjetlo stiglo je u nedjelju 12. prosinca u zagrebačku katedralu, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske i pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, uz poruku širenja mira među ljudima, izvijestila je Hina.