Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: presveto-tijelo-i-krv-kristova

Proslava svetkovine Tijela i Krvi Kristove u Senju

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove 8. lipnja, svečano večernje euharistijsko slavlje i tijelovsku procesiju u senjskoj katedrali predvodio je gospićko-senjski biskup Zdenko Križić.

Svetkovina Tijelova u Požegi

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove u četvrtak 3. lipnja požeški biskup Antun Škvorčević predslavio je središnju euharistiju u požeškoj katedrali u zajedništvu s kanonicima Stolnog kaptola, svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i požeških gradskih župa, te vjernicima grada Požege.

Svetkovina Tijela i Krvi Kristove u porečkoj katedrali

Središnju euharistiju o svetkovini Presvetog Tijela i Krvi Kristove, u četvrtak 3. lipnja, u porečkoj katedrali predslavio je splitsko-makarski nadbiskup koadjutor i porečki i pulski apostolski upravitelj Dražen Kutleša.

U Skopju proslavljena svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove

U katedrali Presvetog Srca Isusova u Skopju u četvrtak 3. lipnja proslavljena je svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove. Misu je predslavio skopski biskup i strumičko-skopski eparh Kiro Stojanov u zajedništvu s katedralnim župnikom i dekanom Pavom Šekerijom i biskupskim kancelarom Marjanom Ristovim.

Proslava svetkovine Presvetoga Tijela i Krvi Kristove u Osijeku

Svetkovina Presvetoga Tijela i Krvi Kristove proslavljena je u četvrtak 3. lipnja svečanom misom u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla koju je predslavio đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić, te procesijom Trgom sv. Ivana Pavla II.

Proslavu Tijelova u Dubrovniku predvodio mons. Uzinić

Riječki nadbiskup koadjutor i dubrovački apostolski upravitelj Mate Uzinić predvodio je na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove, u četvrtak 3. lipnja, u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku svečanu euharistiju te procesiju ulicama Grada.

1 2