Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: splitsko-makarski-nadbiskup-i-metropolit-marin-barisic

Nadbiskup Barišić na blagdan Bogojavljenja: Riječ Božja dovodi i nas do Betlehema

„Danas na svetkovinu Bogojavljenja u svom srcu i molitvama nosimo posebno one koji su ostali bez doma u potresu, za sve promrzle i bolesne. Želio bih da nas molitva učini još solidarnijima i boljima“, kazao je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić predvodeći euharistijsko slavlje na svetkovinu Bogojavljenja 6. siječnja u splitskoj prvostolnici sv. Dujma.

Četvrta nedjelja došašća: Nadbiskup Barišić predvodio euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić predvodio je na četvrtu nedjelju došašća, 20. prosinca, euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici sv. Dujma. U koncelebraciji je bio don Nikola Šakić, a na orguljama je svirao maestro don Ivan Urlić. Izravni prijenos mise bio je na TV Jadranu te YouTube kanalu i Facebook stranici Splitsko-makarske nadbiskupije.

Božićna poruka splitsko-makarskih nadbiskupa Barišića i Kutleše

Prigodnu božićnu poruku vjernicima uputili su nadbiskup metropolit splitsko-makarski mons. Marin Barišić i splitsko-makarski nadbiskup koadjutor mons. Dražen Kutleša, izvijestio je u petak 18. prosinca Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 4