Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: srijeda

Bog ima obzira prema našim obzirima

Pobožnosti i misno slavlje srijedom u Hrvatskom nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu 27. travnja predvodio je rektor mons. Antun Sente.

U Karlovcu proslavljena dvanaesta srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu

Misno slavlje u povodu dvanaeste srijede Velike pobožnosti svetom Josipu 7. travnja predvodio je upravitelj Župe svetog Franje Ksaverskog iz karlovačkog naselja Švarča vlč. Duje Kurtović, u koncelebraciji s rektorom Hrvatskoga nacionalnog svetišta svetoga Josipa mons. Antunom Senteom.

Sedma srijeda Velike pobožnosti svetom Josipu

U sklopu Velike pobožnosti svetom Josipu, u srijedu 3. ožujka u Nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovac hodočastila je Župa Pohoda Blažene Djevice Marije iz Mahična, predvođena župnikom vlč. Nikolom Sanjkovićem, a svjedočanstvo vjere izrekao je glazbenik Matija Antolić.

U Gradu Zagrebu u srijedu Dan žalosti

Grad Zagreb proglasio je za srijedu, 3. ožujka, Dan žalosti u povodu smrti gradonačelnika Milana Bandića, objavila je Služba za informiranje Ureda gradonačelnika Grada Zagreba.

Pepelnica umjetnika o odnosu vjere i umjetnosti

Čista srijeda u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu, 17. veljače, obilježena je u znaku Velike pobožnosti svetom Josipu i tradicionalne „Pepelnice umjetnika“ – molitvu za i s umjetnicima u misnom slavlju, i razgovor o odnosu vjere i umjetnosti.

1 2