Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: studijsko-putovanje

Dvodnevno studijsko putovanje u Vukovar u organizaciji Hrvatskog Caritasa

Dvodnevno studijsko putovanje u Vukovar koje je za svoje djelatnike i djelatnike nad/biskupijskih Caritasa – kojima su se pridružili i djelatnici ustanova Hrvatske biskupske konferencije - organizirao Hrvatski Caritas završeno je u petak 2. lipnja, izvijestio je Hrvatski Caritas.

Posjet studenata KBF-a u Splitu Šibenskoj biskupiji

Studenti treće godine filozofsko-teološkog studija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u sklopu kolegija Crkva Kristova, predvođeni izv. prof. dr. sc. don Edvardom Pundom posjetili su 25. svibnja Šibensku biskupiju.

Đakoni iz BiH počeli svoje studijsko putovanje

Đakoni koji pohađaju program zajedničke Đakonske pastoralne godine u organizaciji Biskupske konferencije BiH počeli su u ponedjeljak, 15. svibnja svoje duhovno-studijsko putovanje, objavljeno je na portalu Nedjelja.

Studijsko putovanje vjeroučitelja „Stopama hrvatskih svetaca“

Vjeroučitelji Zagrebačke nadbiskupije i Sisačke biskupije, na inicijativu i u organizaciji Ureda za vjeronauk, pod vodstvom prof. dr. sc. Blaženke s. Valentine Mandarić, bili su od 11. do 16. travnja na studijskom putovanju pod naslovom „Stopama hrvatskih svetaca, blaženika i slugu Božjih“.

Studijsko putovanje studenata đakovačkog KBF-a u Budimpeštu

Studenti KBF-a u Đakovu krenuli su 16. prosinca na studijsko putovanje, predvođeni Upravom fakulteta na čelu s prof. dr. sc. Ivicom Ragužem, v.d. dekana, te v. d. prodekanâ izv. prof. dr. sc. Borisom Vulićem, izv. prof. dr. sc. Davorom Vukovićem, izv. prof. dr. sc. Šimom Šokčevićem, dr. sc. Davorom Senjanom, vicerektorom Bogoslovnoga sjemeništa i nenastavnim osobljem fakulteta.

Duhovno studijsko putovanje đakona u Mariborsku nadbiskupiju

U sklopu programa Đakonske pastoralne godine koju priređuje Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu, održano je pod vodstvom ravnatelja NPI-a i voditelja Đakonske pastoralne godine prof. dr. Josipa Šimunovića u subotu 26. i nedjelju 27. siječnja duhovno-studijsko putovanje đakona u Mariborsku nadbiskupiju, u župu sv. Martina u Hajdini i župu sv. Nikole u Zavrču.

Studijsko putovanje u Fojnicu i Kraljevu Sutjesku

U sklopu Godišnjega pastoralnog skupa hrvatskih pastoralnih djelatnika iz Zapadne Europe, koji se održava u Sarajevu, u srijedu 26. rujna za sudionike skupa bilo je organizirano duhovno-studijsko putovanje u franjevačke samostane Fojnicu i Kraljevu Sutjesku.