Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: te-deum

„Te Deum“ bogoslova i odgojitelja CBS-a Split

Bogoslovi i odgojitelji Centralnoga bogoslovnog sjemeništa u Splitu okupii su se u petak 1. srpnja na misi zahvalnici za proteklu akademsku i odgojnu godinu koju je predvodio umirovljeni splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

Biskup Škvorčević predvodio misu zahvalnicu na kraju nastavne godine

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je 20. lipnja u požeškoj katedrali zahvalno euharistijsko slavlje - “Te Deum” za učenike i djelatnike Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije u Požegi, kojima su se pridružili i predstavnici učenika drugih osnovnih i srednjih škola grada Požege.

Te Deum Hrvatskoga katoličkog sveučilišta

Nakon dvije pandemijske godine u utorak 14. lipnja u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu održan je Te Deum Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Misu zahvalnicu predvodio je sveučilišni kapelan vlč. Marko Čolić, prenosi Ured za odnose s javnošću HKS-a.

"Te Deum" u varaždinskoj katedrali

Misu zahvalnicu, "Te Deum", povodom završetka školske i akademske 2021./22. godine u varaždinskoj je katedrali u nedjelju 12. lipnja predslavio varaždinski biskup Bože Radoš.

Misa zahvalnica za kraj akademske godine na osječkom Sveučilištu

Na svetkovinu Presvetog Trojstva, 12. lipnja, u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla svečanu Misu zahvalnicu za kraj akademske 2021./2022. godine na osječkom Sveučilištu J. J. Strossmayera predvodio je đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić.

Te Deum splitskih studenata

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, Studentskoga katoličkog centra Split, Katoličkoga bogoslovnog fakulteta, Studentskog centra i Sveučilišta u Splitu, u petak 10. lipnja u crkvi Gospe od zdravlja u Splitu slavljena je misa zahvalnica za akademsku godinu 2021./2022.

Papa: Božić se ne može slaviti bez divljenja

U petak, 31. prosinca u Bazilici sv. Petra u Vatikanu u popodnevnim satima slavljena je Prva večernja svetkovine Svete Bogorodice Marije tijekom koje je homiliju održao papa Franjo.

1 2 3