Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tomislav-tomasevic

Održan susret kardinala Bozanića i gradonačelnika Tomaševića

Imovinsko-pravni odnosi između Zagrebačke nadbiskupije i Grada Zagreba bili su glavna tema sastanka zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića i gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića održanog u četvrtak 27. listopada u nadbiskupovu Uredu.

Zabranjeno podizanje zastava Hoda za život u Zagrebu

Inicijativa „Hod za život, obitelj i Hrvatsku“ priopćila je u četvrtak 12. svibnja da im je zabranjeno podizanje zastava Hoda za život u Zagrebu, iako im je prethodno Grad Zagreb izdao pozitivno mišljenje za njihovo postavljanje.

Susret kardinala Bozanića i gradonačelnika Tomaševića

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem u ponedjeljak 14. veljače 2022. u Uredu zagrebačkog nadbiskupa (Kaptol 29), izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Tradicionalni prijem za članove Diplomatskog zbora

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, sa suradnicima, upriličio je u gradskoj palači Dverce 20. siječnja tradicionalni prijem za članove Diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, predvođene doajenom apostolskim nuncijem Giorgiom Linguom, priopćeno je iz Službe za informiranje.