Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: treca-nedjelja-dosasca

Izviđači donijeli Betlehemsko svjetlo u Svetište sv. Šime u Zadru

Djeca iz Udruge izviđača „Zarus“ iz Zadra donijeli su na Treću nedjelju došašća, 17. prosinca, Betlehemsko svjetlo u Svetište sv. Šime u Zadru, za vrijeme misnog slavlja koje je predvodio čuvar svetišta don Damir Šehić, izvijestila je Zadarska nadbiskupija.

Blagoslovljena crkva sv. Antuna Padovanskog u Hrvatskom Čuntiću

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na Treću nedjelju došašća, 17. prosinca, misno slavlje u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Hrvatskom Čuntiću i tom prigodom blagoslovio tu sada obnovljenu, a u potresu teško oštećenu crkvu, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Betlehemsko svjetlo stiglo u Dubrovnik

Betlehemsko svjetlo mira stiglo je u Dubrovačku biskupije te su ga skauti Odreda sv. Benedikta na treću adventsku nedjelju 17. prosinca predali dubrovačkom biskupu Roku Glasnoviću na euharistijskom slavlju koje je na Nedjelju Caritasa slavio u Domu za starije osobe Dubrovnik, izvijestila je Dubrovačka biskupija.

Dubrovnik: Upaljena treća adventska svijeća

Treću svijeću na adventskom vijencu na prostoru ispred Kneževa dvora i bočne strane dubrovačke katedrale u subotu, 17. prosinca 2023. upalio je predsjednik Gradskog vijeća Dubrovnika Marko Potrebica, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

1 2 3