Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: udruga-duhos

Đakoni se upoznali sa studentskim pastoralom i udrugom Duhos

Četvorica novozaređenih đakona Đakovačko-osječke nadbiskupije Vladimir Sabo, Antonio Ihaz, Antonio Pekić i Domagoj Brkić sudjelovali su na redovitom susretu utorkom unutar aktivnosti studentskog pastorala i udruge Duhos u utorak, 25. listopada u studentskoj kapeli na Kampusu i u crkvi Sv. Ćirila i Metoda u Osijeku.

Ljetovanje mladih u Jablancu

Skupina studenata i mladih koji djeluju pri osječkoj Udruzi Duhos ljetovala je od nedjelje, 24. srpnja do srijede, 3. kolovoza u Jablancu zajedno s vlč. Marijom Žigmanom, studentskim kapelanom te vlč. Domagojem Lackovićem, tajnikom Nadbiskupskog ordinarijata.

Zaključen ciklus korizmenih seminara Udruge Duhos

Petim u nizu korizmenim seminarom na temu „Gospodine, zašto se nisi vratio kako si nam obećao?“ kojeg je predvodio vlč. prof. dr. Boris Vulić s Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu u utorak, 6. travnja završen je ciklus korizmenih seminara u organizaciji Udruge Duhos.

Korizmeni seminar Duhosa

U organizaciji udruge Duhos u utorak 29. ožujka nastavljen je ciklus korizmenih seminara u osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda.

Korizmeni seminar „Duhovna suhoća i Božja šutnja“

Ciklus korizmenih seminara u organizaciji udruge Duhos nastavljen je u utorak, 22. ožujka, a temu „Duhovna suhoća i Božja šutnja“ mladima je predstavio vlč. Matej Glavica, župnik Župe sv. Petra apostola u Petrijevcima.

Održan prvi susret za muškarce u organizaciji udruge Duhos

U organizaciji Udruge Duhos održan je u subotu 4. rujna u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku prvi susret za muškarce na temu „Adam – muškarac je upućen na ženu“, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

U Osijeku održano prvo predavanje iz ciklusa „Prava ljubav čeka“

U osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda su u utorak, 2. veljače započela predavanja iz ciklusa „Prava ljubav čeka“, voditelja mag. theol. Josipa Matezovića, koja će se održavati tijekom tri utorka u sklopu redovitih studentskih vjeronauka u organizaciji Udruge Duhos.

Duhovne vježbe za članove Udruge DUHOS

U pastoralnim prostorima Nadbiskupijskog vikarijata u Osijeku od 3. do 5. prosinca o. Siniša Štambuk, DI, održao je kratke ignacijanske duhovne vježbe za članove Udruge DUHOS.

1 2