Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: uzasasce-gospodinovo

Splitska grkokatolička župa proslavila župni blagdan

Grkokatolička župa Krista Spasitelja u Splitu, po prvi put od svog utemeljenja, bez ikakvih je ograničenja proslavila svoje proštenje - svetkovinu Uzašašća Gospodnjega, u četvrtak, 26. lipnja, na samu svetkovinu.

Biskup Palić na proslavi župne svetkovine u Mokošici

Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici na svetkovinu Uzašašća Gospodinova u četvrtak, 26. svibnja proslavila je svog nebeskog zaštitnika. Svečanu večernju misu predvodio je i na njoj propovijeda mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanjski mons. dr. Petar Palić.

Spasovo u Cerovniku

U župi Cerovnik u Ogulinskom dekanatu u četvrtak 26. svibnja svečano je proslavljena svetkovina nebeskog zaštitnika župe, Uzašašće Gospodinovo, ili kako taj blagdan ondje nazivaju - Spasovo.

Spasovo proslavljeno u Cerovniku

Župa Cerovnik u Ogulinskom dekanatu u četvrtak 13. svibnja svečano je proslavila župnu svetkovinu Uzašašća Gospodinova – Spasovo.

Svetkovina Uzašašća Gospodinova proslavljena u dubrovačkoj katedrali

Na svetkovinu Uzašašća Gospodnjeg u četvrtak, 21. svibnja večernje pontifikalno euharistijsko slavlje u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku predvodio je dubrovački biskup Mate Uzinić u zajedništvu s generalnim vikarom don Hrvojem Katušićem te uz asistenciju đakona don Tomislava Sikavice.

Spasovo proslavljeno u Cerovniku

U župi Cerovnik u Ogulinskom dekanatu u četvrtak, 21. svibnja svečano je proslavljena župna svetkovina Uzašašće Gospodinovo, ili kako ga ovdje svi zovu Spasovo.