Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vicepostulatura-postupka-mucenistva-fra-leo-petrovic-i-65-subrace

Uočnica 79. obljetnice pobijenih hercegovačkih franjevaca

U samostanskoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu nastavljen je u utorak 6. veljače molitveni program „Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca“ u prigodi uočnice 79. obljetnice njihova ubojstva, objavljeno je na mrežnoj stranici Vicepostulatura postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

Nastavljeni Dani pobijenih hercegovačkih franjevaca

Program obilježavanja Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca u Širokom Brijegu nastavljeno je 4. veljače Hodnjom sjećanja, izvijestila je Vicepostulatura postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

Široki Brijeg: Održan 15. simpozij „Stopama pobijenih“

Vicepostulatura postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“, na čelu s fra Miljenkom Stojićem, organizirala je 15. godinu zaredom simpozij „Stopama pobijenih“, u nedjelju 22. listopada 2023. na Širokom Brijegu.

Završili „Dani pobijenih hercegovačkih franjevaca“

Obilježavanje „Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca“ ili 78. obljetnice ubojstva 66 hercegovačkih franjevaca u Drugom svjetskom ratu i poraću završeno je u utorak 7. veljače misnim slavljem u Širokom Brijegu, izvijestila je Vicepostulatura postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

1 2 3