Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: visoko

Proslavljeno 25 godina Programa Injigo

Članovi Zajednice Injigo iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Austrije i Švicarske proslavili su 25 godina Programa Injigo (1997. – 2022.) u okviru godišnjeg susreta koji su održali od 18. do 21. kolovoza 2022. u Franjevačkom duhovno-pastoralnom centru u Visokom u Bosni i Hercegovini.

Međuprovincijski seminar za juniorke Školskih sestara franjevki

U franjevačkome samostanu sv. Bonaventure u Visokom od 4. do 7. studenoga održan je međuprovincijski seminar za juniorke na kojemu su sudjelovale su 22 Školske sestre franjevke s privremenim zavjetima iz Mariborske, Splitske, Bosansko-hrvatske i Mostarske provincije s odgajateljicama s. Slavicom Barbarić i s. Radmilom Ilinović, objavljeno je na mrežnoj stranici Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH.

Blagoslovljena kapela na groblju u Visokom

Fojnički arhiđakon i prepošt Stolnog kaptola vrhbosanskog mons. Ante Meštrović je u nedjelju 31. listopada blagoslovio kapelu na gradskom groblju u Visokom, izvijestila je Nedjelja.

Sportski susret FRAMA-e Bosne Srebrene

Pod geslom „Što je od Boga rođeno, pobjeđuje svijet“ (1 Iv 5, 4) održan je u subotu 21. rujna u Visokom XV. sportski susret FRAMA-e Bosne Srebrene. Okupilo se 430 framaša iz 17 bratstava Bosne Srebrene.