Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zastava

Vatikanska zastava s proslave sv. Dujma izazvala pomutnju među Makaranima

Vatikanska zastava, koja je na krilima balona puštena u zrak na kraju misnoga slavlja središnje proslave Sv. Dujma, zaštitnika Splitsko-makarske nadbiskupije i grada Splita i igrom slučaja doletjela do Biokova izazvala je pomutnju među Makaranima koji su posumnjali da je pao paraglajder.

VIDEO Papa: Nevina krv vapi u Nebo

Na općoj audijenciji u Vatikanu u srijedu 6. travnja papa Franjo poljubio je zastavu iz Buče i ponovno pozvao na mir u Ukrajini, prenosi Vatican News.

General Ante Gotovina: „Lijepo bi bilo da Pelješki most zovu Libertas - jer on i je sloboda!“

General Ante Gotovina, osobiti predstavnik generacija hrvatskih ratnika u oslobađanju Hrvatske, sudjelovao je u subotu 31. srpnja u misnom slavlju za Domovinu i hrvatske branitelje u župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u Pakoštanima te u blagoslovu velike hrvatske zastave koja je svečano postavljena na novouređeni domovinski spomen - jarbol na Trgu kralja Tomislava u Pakoštanima.

Biskup Milovan blagoslovio novu zastavu DPD-a Sv. Marko Križevčanin

Porečki i pulski biskup u miru mons. Ivan Milovan predslavio je na blagdan sv. Marka Križevčanina u utorak 9. rujna u Skradniku misu pokraj kapelice posvećene tome svecu, a tijekom misnoga slavlja blagoslovljena je nova zastava Dobrotvornog podupirajućeg društva sv. Marka Križevčanina.