Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zavjetna-misa

Zavjetna misa Gospi Koraćanskoj

Pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja okupilo se u srijedu 15. lipnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ u Koraću u Bosanskoj Posavini gdje su slavili zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupila je u nedjelju 15. svibnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini sedamdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ predvodio je 15. ožujka u Župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini vlč. Davor Tomić, upravitelj župa u Šumeću i Kaniži kod Slavonskog Broda.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“ predvodio je u subotu 15. siječnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini fra Blažen Lipovac, domaći sin.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je srijedu, 15. prosinca u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini tridesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“  okupila je ponedjeljak 15. studenog u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini četrdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je u petak, 15. listopada u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini stotinjak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj u utorak 15. lipnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini predslavio je župnik u Kolibama i Bosanskom Brodu vlč. Antonio Čutura.

274. zavjetna misa vjernika Koprivnice

Vjernici grada Koprivnice okupljaju se svake godine druge nedjelje u siječnju na zavjetno euharistijsko slavlje u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Koprivnici.