Budi dio naše mreže
Izbornik

Splitska metropolija

Prijenos nedjeljnih misa iz katedrale sv. Dujma

Nadbiskupski ordinarijat Splitsko-makarske nadbiskupije u priopćenju od petka 4. prosinca izvještava da će se, uslijed novih nužnih epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, svake nedjelje s početkom u 9.30 moći pratiti prijenos mise iz katedrale sv. Dujma u Splitu. Prijenos će biti na TV Jadranu, na YouTube kanalu i Facebook stranici nadbiskupije. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Čestitka mons. Uzinića volonterima

Na Međunarodni dan volontera 5. prosinca dubrovački biskup i imenovani riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić kratkom video-porukom obratio se volonterima biskupijskog Caritasa.

Blagdan sv. Barbare proslavljen u Kominu

Župa svetog Ante u Kominu proslavila je u petak 4. prosinca zavjetnu svetkovinu - sv. Barbaru, ovoga puta, bez ophoda s kipom svetice. Misno slavlje predvodio je župnik don Dražen Dukić.

U luci Gruž podijeljena donacija Vukovarsko-srijemske županije

Donacija Vukovarsko-srijemske županije od deset tona jabuka podijeljena je u četvrtak 3. prosinca u dubrovačkoj luci Gruž socijalnim i zdravstvenim ustanovama te dobrotvornim udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije, objavljeno je na županijskim mrežnim stranicama.

Otkazuje se tradicionalni „Sudamja fest“ 2021. godine

Glavni organizatori iz Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije potvrdili su da se zbog loše epidemiološke situacije u Hrvatskoj otkazuje tradicionalni festival „Sudamja fest“ koji se trebao održati 1. svibnja 2021. godine na Peristilu ispred katedrale Sv. Dujma u Splitu.

1 2 3 177