Budi dio naše mreže
Izbornik

Splitska metropolija

Blagoslov Caritasove kuće u Oborovu

Sisački biskup Vlado Košić posjetio je u utorak 21. siječnja Caritasovu kuću Sv. Vinka Paulskog u Oborovu za osobe s tjelesnim i intelektualnim teškoćama. Tom prigodom, u pratnji predsjednika Upravnog vijeća Caritasa mons. Franje Ćuka biskup je blagoslovio štićenike, djelatnike i prostor u kojem žive i rade.

Proglas Feste sv. Vlaha

Svekoliki puk Grada, biskupije, domovine, svijeta i štovatelji sv. Vlaha poziva se i ove godine biranim riječima otisnutim na proglasu na svečano slavlje Feste sv. Vlaha.

U Čvrljevu proslavljena svetkovina Imena Isusova

U župi Čvrljevo proslavljena je svetkovina Imena Isusova, zaštitnika istoimene župe. Svečano misno slavlje s procesijom oko mjesnog groblja u nedjelju 19. siječnja u prepunoj crkvi Imena Isusova predvodio je dr. fra Domagoj Volarević, domagistar bogoslova i profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Splitu.

Susret Hrvatskog nadzemlja o Božjoj providnosti

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu 15. siječnja okupilo brojnu mladež na svom susretu u Splitu pod naslovom „Dat će Bog“. Tema susreta bila je Božja providnost, a kao gost predavač pozvan je povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Ivan Valentić.

1 2 3 94