Budi dio naše mreže
Izbornik

Splitska metropolija

KBF Sveučilišta u Splitu započeo s novom akademskom godinom 2022./'23.

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu započeo je u ponedjeljak 26. rujna s novom akademskom godinom 2022./2023. Euharistijsko slavlje u kapeli Centralnoga bogoslovnog sjemeništa u Splitu predvodio je don Franjo Frankopan Velić, generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije u koncelebraciji s dekanom Fakulteta, prodekanima, nastavnicima i odgojiteljima CBS-a.

Dubrovnik: Proslavljen Dan biskupijskog Caritasa

Dan Caritasa Dubrovačke biskupije svečano je proslavljen u nedjelju, 25. rujna u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku zahvalnim euharistijskim slavljem koje je predvodio predsjednik biskupijskog Caritasa i generalni vikar Dubrovačke biskupije mons. Ivica Pervan.

Radni susret predstojnika katehetskih ureda i voditelja ŽSV iz Dalmacije

Katehetski ured Šibenske biskupije, na čelu s predstojnicom s. Renatom Azinović, bio je 24. rujna domaćin radnog susreta predstojnika KU i voditelja županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja Dubrovačke, Splitsko-makarske, Hvarske, Zadarske i Šibenske (nad)biskupije sa Sabinom Marunčić, višom savjetnicom za Vjeronauk pri Agenciji za odgoj i obrazovanje - podružnica Split.

Šibenik: Susret mladih prigodom blagdana svetog Mihovila

Tradicionalno okupljanje mladih prigodom blagdana svetog Mihovila zaštitnika grada Šibenika i Šibenske biskupije upriličeno je u katedrali svetog Jakova u subotu  24. rujna. Misno slavlje predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

1 2 3 345