Budi dio naše mreže
Izbornik

Preminuo vlč. Stjepan Biber, svećenik Požeške biskupije

Požega (IKA)

Nakon duže bolesti u Svećeničkom domu u Požegi u subotu navečer 5. rujna iznenada je u 68. godini života i 42. godini misništva preminuo vlč. Stjepan Biber. Pogreb vlč. Stjepana Bibera bit će u srijedu 9. rujna u 14 sati na mjesnom groblju u Dekanovcu, a nakon toga slavit će se misa zadušnica u župnoj crkvi Svih Svetih.

Nakon duže bolesti u Svećeničkom domu u Požegi u subotu navečer 5. rujna iznenada je u 68. godini života i 42. godini misništva preminuo vlč. Stjepan Biber.

Velečasni Stjepan Biber rođen je 25. siječnja 1953. godine u Novakovcu, župa Dekanovec, a za svećenika je zaređen, 24. lipnja 1979. u Zagrebu. Službovao je kao župni vikar u Župi Uznesenja BDM u Stenjevcu, a zatim kao upravitelj Župe sv. Marte u Šišincu i Župe Pohoda BDM u Starom Farkašiću, Župe Ranjenog Isusa u Velikoj Gorici – Pleso.

Imenovan je potom župnikom Župe sv. Ilije Proroka u Gradini, župnikom Župe sv. Josipa u Lipovljanima, te Župe sv. Nikole Biskupa u Međuriću. Zbog zdravstvenih razloga 2010. godine razriješen je župničke službe i umirovljen, te je otada boravio u Svećeničkom domu u Požegi.