Budi dio naše mreže
Izbornik

Prvi Misijski laboratorij

Zagreb (IKA)

U povodu Svjetskog dana misija, u četvrtak 26. listopada, Nacionalna uprava Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj organizira u Zagrebu prvi Misijski laboratorij.

Misijski laboratorij održat će se u Župi sv. Male Terezije u Zagrebu (Miramarska 92) s početkom u 19 sati. Župni upravitelj vlč. Mario Pavić u 18:30 slavit će misu.

Kako ističu organizatori, „toga dana obilježava se i Međunarodni dan međusobnog pomaganja kako bi se skrenula pozornost na važnu činjenicu, a to je da kada jedni drugima pomažemo, jedni od drugih učimo i postajemo bolji ljudi. Sveta Mala Terezija stalno je isticala kako Bog ne traži velika djela nego našu ljubav kojom ćemo ta djela činiti.“

Organizatori poručuju da se „ljubav svete Male Terezije očitovala u jednostavnim malim stvarima pa će se u Misijskom laboratoriju otkriti Znanost ljubavi, zasladiti se mirisnim zalogajima, upoznati nove osobe koje nam je Gospodin stavio na put i kući ponijeti uspomenu koju će svatko sam stvoriti uz pomoć akademskog slikara Dražena Josipa Pavića“.

Misijski laboratorij trajat će 150 minuta. Svatko od sudionika može ostaviti prilog za pomoć misijama.

Te večeri doći će i gosti iznenađenja. Broj sudionika je ograničen i potrebno je prijaviti svoj dolazak na broj 01/5635-055 ili adresu e-pošte missio.croatia@misije.hr.