Budi dio naše mreže
Izbornik

Šibenska katedralna Župa sv. Jakova prikuplja sredstva za stambenu jedinicu na Banovini

Šibenik (IKA)

Katedralna Župa sv. Jakova provodi akciju prikuplja sredstva za kupnju stambene jedince za potresom pogođeno područje Sisačke biskupije, objavljeno je u petak 15. siječnja na mrežnim stranicama Šibenske biskupije.

Šibenska katedrala sv. Jakova / Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Nakon prikupljenih i proslijeđenih novčanih sredstava za pomoć stradalima u potresu u Petrinji, Sisku, Glini i okolici, pokazao se interes da kao župa nabave i stambenu jedinicu za privremeni smještaj jedne obitelji.

U skladu s tim, nastavlja se akcija prikupljanja sredstava upravo za tu svrhu, potvrdio je župnik katedrale sv. Jakova don Krešimir Mateša.

Sredstva mogu biti darovana u župnom uredu (od ponedjeljka do petka, od 9 do 12 sati) u katedrali u za tu namjenu pripremljenu kutiju ili uplaćena na župni transakcijski račun kod Hrvatske poštanske banke, IBAN: HR1523900011199001954 s naznakom: za smještaj stradalih u potresu (Župa sv. Jakova ap., Kralja Tomislava 19, 22 000 Šibenik).

“Zazivamo Božji blagoslov i unaprijed zahvaljujemo svim darivateljima koji su se već odazvali i onima koji će to još učiniti”, kazao je župnik Mateša.