Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-ratko-peric

Održane duhovne vježbe za svećenike Požeške biskupije

U Domu sv. Augustina u Velikoj od nedjelje 5. do srijede 8. lipnja pod vodstvom mostarsko-duvanjskog biskupa u miru Ratka Perića održavaju se duhovne vježbe za mlade svećenike Požeške biskupije do deset godina svećeništva kojima su se pridružila i druga subraća, izvijestila je Požeška biskupija.

Biskup Perić održao predavanje o majci bl. Alojzija Stepinca

U Nedjelju Dobrog Pastira i Svjetski dan molitve za zvanja 8. svibnja u župi Sv. Josipa u Zenici misno slavlje predvodio je umirovljeni mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić te potom održao predavanje „Kardinalova majka Barbara Stepinac“, u kontekstu slavlja Majčinog dana i zemaljskog rođendana bl. kardinala Alojzija Stepinca.

Mons. Perić predslavio misu za pokojne školske sestre franjevke

Umirovljeni mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić je o spomenu Svih pokojnika franjevačkih redova, 3. studenoga 2021., u Bijelom Polju Mostaru, predslavio misu za pokojne školske sestre franjevke, objavila je Provincija Svete obitelji u Hercegovini, a prenijela KTA.

Ukop mons. Luke Pavlovića

Ukop svećenika Trebinjsko-mrkanske biskupije mons. Luke Pavlovića održan je u ponedjeljak 18. listopada. Misu zadušnicu u mostarskoj katedrali predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić, a sprovodne obrede u pokojnikovu rodnom mjestu Rotimlji kotorski biskup Ivan Štironja.

Duhovne vježbe za svećenike Zadarske nadbiskupije 

Duhovne vježbe za svećenike Zadarske nadbiskupije od ponedjeljka 30. kolovoza do četvrtka 2. rujna predvodio je umirovljeni mostarsko-duvanjski biskup mons. dr. Ratko Perić u Nadbiskupskom sjemeništu Zmajević u Zadru. 

1 2 3 6