Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bl-marija-propetog-petkovic

Proslava blagdana bl. Marije Propetog u Valpovu

Družba Kćeri Milosrđa u Župi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu proslavila je 9. srpnja svečanim euharistijskim slavljem blagdan svoje utemeljiteljice bl. Marije Propetog Petković.

Molitva za djecu sedmog dana devetnice bl. Mariji Propetog Petković

Sedmi dan devetnice bl. Mariji Propetog Petković u Blatu 6. srpnja bio je posvećen molitvi za djecu. Žalosna otajstva krunice, uz misli bl. Marije Propetoga, predmolila su djeca iz dječjega župnog zbora »Stope«, koji su s djecom iz dječjeg vrtića »Marija Petković« pod vodstvom s. M. Julijane Beretić predvodili i euharistijsko pjevanje.

Šesti dan devetnice bl. Mariji Propetoga Petković

Šestoga dana devetnice bl. Mariji Propetog Petković u Blatu 5. srpnja žalosna otajstva krunice, uz misli bl. Marije Propetoga, predmolili su vjeroučitelji i školska djeca. Euharistijsko slavlje predvodio je vlč. Robert Jugović, župnik Župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji.

Drugi dan devetnice blaženoj Mariji Propetoga Petković

Drugoga dana devetnice bl. Mariji Propetog Petković u Blatu u petak 1. srpnja na radionici za djecu u Prigradici pod vodstvom Tončice Govorko i s. M. Julijane Beretić oslikavane su platnene vrećice s likom blažene Marije Propetoga. U blaženičinu svetištu slavljena je euharistija.

175 godina rođenja biskupa Josipa Marčelića

U povodu 175 godina rođenja dubrovačkoga biskupa Josipa Grgura Marčelića u novoj crkvi u Preku koncelebrirano misno slavlje predvodio je 23. ožujka domaći župnik don Filip Kucelin.

1 2