Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cvrljevo

U župi Čvrljevo proslavljena Velika Gospa

U župi Čvrljevo svetkovina Velike Gospe, suzaštitnice župe, proslavljena je u nedjelju 15. kolovoza svečanim misnim slavljem s procesijom oko mjesnog groblja koje je u crkvi Imena Isusova predvodio fra Ante Jurić Talaja.

Svečano proslavljen blagdan sv. Antuna Padovanskoga u Vinovu

Vinovljani su misom i procesijom koju je predvodio župnik Čvrljeva fra Ante Jurić Talaja u nedjelju 13. lipnja u crkvi sv. Marka u Vinovu, u Župi Čvrljevo, u Dalmatinskoj zagori, svečano proslavili blagdan svog nebeskog suzaštitnika sv. Antuna Padovanskoga.

Blagdan Velike Gospe u Čvrljevu

Svečanim misnim slavljem u subotu 15. kolovoza u 11 sati u Čvrljevu je proslavljen blagdan Velike Gospe koja se slavi kao suzaštitnica Župe Imena Isusova u Čvrljevu.

U Čvrljevu proslavljena svetkovina Imena Isusova

U župi Čvrljevo proslavljena je svetkovina Imena Isusova, zaštitnika istoimene župe. Svečano misno slavlje s procesijom oko mjesnog groblja u nedjelju 19. siječnja u prepunoj crkvi Imena Isusova predvodio je dr. fra Domagoj Volarević, domagistar bogoslova i profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Splitu.

Objavljen godišnjak župe Čvrljevo

Izišao je novi broj godišnjaka „Pet zvonika“ koji objavljuje župa Imena Isusova – Čvrljevo, a glavni i odgovorni urednik je fra Ante Jurić Talaja.