Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-robert-zubovic

Predstavljena monografija o zavjetnoj crkvici na Čikatu

Monografija „Ex voto Čikat – zavjetna baština lošinjskih pomoraca“ o crkvici na rtu Anuncijati na ulazu u lošinjsku uvalu Čikat predstavljena je 11. prosinca 2023. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Mali Lošinj, izvijestio je Novi list.

Proslava župne svetkovine sv. Nikole u Janjevu

Svetkovina sv. Nikole svečano je u utorak 6. prosinca proslavljena misnim slavljem u Župi sv. Nikole u Janjevu na Kosovu. Misno slavlje predvodio je malološinjski župnik i dekan don Robert Zubović.

U Malom Lošinju kršteno četvrto dijete u obitelji Slavena i Martine Zadro

Župnik župe Rođenja Blažene Djevice Marije iz Malog Lošinja na otoku Lošinju, don Robert Zubović, na svečanom župnom misnom slavlju u nedjelju 22. kolovoza krstio je malog Mihaela, četvrto dijete u obitelji Slavena i Martine Zadro te malu Mašu-Mariju, drugo dijete u obitelji Saše i Sabine Španjol.

Susret duhovnih zvanja iz Malog Lošinja

Svećenička i redovnička zvanja iz Malog Lošinja okupila su se u srijedu, 12. kolovoza u rodnoj župi, Malom Lošinju, na svojem trećem druženju i slavljenju Boga.

U Osoru proslavljen sv. Gaudencije

Grad Osor na otoku Cresu svečano je u ponedjeljak, 1. lipnja proslavio nebeskog zaštitnika sv. Gaudencija koji je ujedno suzaštitnik Krčke biskupije.