Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-dusobriznicki-ured

Objavljen uskrsni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izišao uskrsni dvobroj Žive zajednice 3-4/2023., glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

Područni sastanci hrvatskih pastoralnih djelatnika s delegatom

Prvi područni sastanci u 2023. hrvatskih svećenika, đakona i pastoralnih suradnica i suradnika (redovnica i laikinja i laika), koji djeluju u hrvatskim katoličkim misijama i zajednicama u Njemačkoj, s delegatom za hrvatsku pastvu u Njemačkoj vlč. Ivicom Komadinom održani su, od ponedjeljka 30. siječnja do petka 3. veljače, u pet gradova i mjesta u Njemačkoj, u organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Maini i hrvatskih katoličkih misija i zajednica na čijem su području sastanci održani.

Zbornik o digitalnom dobu i pastoralu mladih

U izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni u Biblioteci „Diaspora croatica“ objavljen je 21. zbornik pod nazivom „Digitalno doba i pastoral mladih“.

Novi broj Žive zajednice

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za rujan i listopad. S ovim dvobrojem navršava se punih 40 godina izlaženja toga glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni, koje je pokrenuto u rujnu 1978.