Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katehetska-nedjelja

Proslavljena Katehetska nedjelja u Gospićko-senjskoj biskupiji

Vjeroučitelji i vjeroučenici Gospićko-senjske biskupije proslavili su u nedjelju 24. rujna zajedno sa župnicima i župljanima njihovih župa Katehetsku nedjelju, a na kraju misnog slavlja kojeg su animirali sami vjeroučenici blagoslovljene su im školske torbe i udžbenici.

Župe hrvatskoga Srijema proslavile Katehetsku nedjelju

Na 24. nedjelju kroz godinu 17. rujna, župe hrvatskoga Srijema - Sotin s filijalom Opatovac, Lovas i Bapska - proslavile su Katehetsku nedjelju, pridružujući se zajedništvu obilježavanja Katehetske nedjelje u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Katehetska nedjelja u Otoku

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine, proslavljena je u nedjelju 25. rujna u župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Otoku.

Katehetska nedjelja u Punitovcima

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga i blagoslov učenika i nastavnika povodom početka nove školske godine, proslavljena je 18. rujna u Župi sv. Ladislava, kralja ugarskoga, u Punitovcima.

Katehetska nedjelja u Donjem Lapcu

Katehetska nedjelja obilježena je u nedjelju 20. rujna u Župi sv. Ivana Pavla II. u Donjem Lapcu svečanom misom koju je u 11 sati predslavio župnik Donjeg Lapca, Boričevca i Zavalja Dino Rupčić.