Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kosic

Biskup Košić zahvalio australskim Hrvatima

Sisački biskup Vlado Košić primio je u petak 23. travnja u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku predstavnike molitvene zajednice „Vitezovi predragocjene krvi Kristove“ koja djeluje na području Australije.

Dar HKM Bern Caritasu Sisačke biskupije

Sisački biskup Vlado Košić primio je u utorak 9. ožujka u Velikom Kaptolu u Sisku voditelja HKM Bern fra Gojka Zovka sa suradnikom Antom Ćorlukom i novinarom Vladom Ćuturom.

Bogoslovi predali biskupu donaciju za stradalu sisačku Crkvu

Sisački biskup Vlado Košić primio je u nedjelju 31. siječnja u sisačkom Velikom Kaptolu izaslanstvo Nadbiskupskoga bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu predvođeno rektorom preč. Željkom Faltakom i  prefektom vlč. Mariom Dukićem.

Sisački biskup u posjetu HKS-u

Sisački biskup Vlado Košić posjetio je u srijedu 14. listopada Hrvatsko katoličko sveučilište i susreo se s rektorom prof. dr. sc. Željkom Tanjićem.

Biskup Košić blagoslovio obnovljenu kapelu u sisačkoj bolnici

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u petak 25. studenoga svečano misno slavlje u kapeli Sv. Vinka Paulskog Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić” u Sisku tijekom kojeg je i blagoslovio tu obnovljenu kapelu i novo postavljeni reljef, rad akad. slikara Ivana Novaka, koji prikazuje Mariju pod križem kako u naručju drži Krista.

Križevo u sisačkoj katedrali

Svetkovina Uzvišenja sv. Križa, zaštitnika sisačke katedrale, svečano je proslavljena u ponedjeljak 14. rujna misnim slavljem koje je predvodio apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua u zajedništvu s domaćim biskupom Vladom Košićem, generalnim vikarom mons. Markom Cvitkušićem i trideseta svećenika. 

II. mladifest Hrvatska održan u Petrinji

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Sisačke biskupije i zajednice Marijine legije  u Petrinji se od 11. do 13. rujna održao II. mladifest Hrvatska, pod geslom „Tko je žedan, neka dođe!“

1 2 3 7