Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: monografija

Objavljena monografija "Otac Ante Gabrić"

U prigodi 35. godišnjice smrti sluge Božjega o. Ante Gabrića objavljena je monografija Zvonimira Atletića, predstavljena na godišnjicu smrti, 20. listopada 2023. u Gabrićevom rodnom Metkoviću.

Predstavljena monografija „Župa Hrasno“

Monografija „Župa Hrasno“ predstavljena je u četvrtak 19. listopada u Studentskom domu u Dubrovniku, a predstavljanje je organiziralo Hrvatsko kulturno društvo Napredak Dubrovnik.

Monografija „Požeška katedrala“ predstavljena u Zagrebu

U Velikoj dvorani Hrvatskoga novinarskog doma u Zagreba predstavljena je 11. svibnja monografija „Požeška Katedrala“, koja je tiskana u izdanju Požeške biskupije, Instituta za povijest umjetnosti u Zagrebu i ArTresor naklade iz Zagreba.

Nacionalnom svetištu svetoga Josipa u Karlovcu uručena monografija „Zajedno u vjeri – Zusammen im Glauben 1968. - 2018.“

Predstavnici Hrvatskih katoličkih zajednica iz njemačkih gradova Gőppingena te Geislingena uručili su za vrijeme misnoga slavlja u srijedu, 19. travnja rektoru Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu monografiju „Zajedno u vjeri – Zusammen im Glauben 1968. - 2018.“ izdanu u povodu 50 godina djelovanja Hrvatskih katoličkih zajednica bl. Jakova Zadranina i sv. Leopolda Bogdana Mandića.

1 2 3 5