Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-rogic

Božićni blagoslov u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku

U Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku drugoga dana drugoga obrazovnog razdoblja, 10. siječnja, okupili su se učenici svih razrednih odjeljenja sa svojim učiteljima i drugim djelatnicima na blagoslov školske zajednice koji je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

Slavlje krštenja na Šubićevcu

Šibenski biskup Tomislav Rogić krstio je u nedjelju 27. studenoga na šibenskom Šubićevcu Jakova Juranića, peto dijete u obitelji Krešimira i Dijane.

Misa za sudionike simpozija crkvenih pravnika

Sudionici XV. međunarodnog simpozija crkvenih pravnika u Vodicama sudjelovali su u petak 14. listopada u katedrali Sv. Jakova na misnom slavlju koje je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

Radni susret predstojnika katehetskih ureda i voditelja ŽSV iz Dalmacije

Katehetski ured Šibenske biskupije, na čelu s predstojnicom s. Renatom Azinović, bio je 24. rujna domaćin radnog susreta predstojnika KU i voditelja županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja Dubrovačke, Splitsko-makarske, Hvarske, Zadarske i Šibenske (nad)biskupije sa Sabinom Marunčić, višom savjetnicom za Vjeronauk pri Agenciji za odgoj i obrazovanje - podružnica Split.

Sastanak Odbora HBK za mlade

Pod predsjedanjem predsjednika Odbora šibenskoga biskupa Tomislava Rogića u utorak 17. svibnja u prostorijama Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu održan je sastanak Odbora HBK za mlade.

Križni put na tvrđavi Šubićevac

Uz okupljeni veći broj vjernika, svećenika i redovnica tradicionalni Križni put na tvrđavi Šubićevac, nakon dvije godine pandemije, predvodio je 8. travnja šibenski biskup Tomislav Rogić.

1 2