Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-rogic

Slavlje krštenja na Šubićevcu

Šibenski biskup Tomislav Rogić krstio je u nedjelju 27. studenoga na šibenskom Šubićevcu Jakova Juranića, peto dijete u obitelji Krešimira i Dijane.

Misa za sudionike simpozija crkvenih pravnika

Sudionici XV. međunarodnog simpozija crkvenih pravnika u Vodicama sudjelovali su u petak 14. listopada u katedrali Sv. Jakova na misnom slavlju koje je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

Susret obitelji Šibenske biskupije

Susret obitelji Šibenske biskupije održan je u subotu 8. listopada u Kninu. Duhovni program i misno slavlje u crkvi Gospe Velikog hrvatskog krsnog zavjeta okupili su više stotina vjernika koji su u zajedništvu s mjesnim biskupom Tomislavom Rogićem molili za potrebe šibenskih obitelji.

Radni susret predstojnika katehetskih ureda i voditelja ŽSV iz Dalmacije

Katehetski ured Šibenske biskupije, na čelu s predstojnicom s. Renatom Azinović, bio je 24. rujna domaćin radnog susreta predstojnika KU i voditelja županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja Dubrovačke, Splitsko-makarske, Hvarske, Zadarske i Šibenske (nad)biskupije sa Sabinom Marunčić, višom savjetnicom za Vjeronauk pri Agenciji za odgoj i obrazovanje - podružnica Split.

Nuncij Lingua stavio palij na ramena nadbiskupa Kutleše

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua stavio je metropolitanski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše na početku misnoga slavlja u subotu 9. srpnja, na blagdan blažene Marije Propete Petković, u crkvi Svete obitelji u Solinu.

Sastanak Odbora HBK za mlade

Pod predsjedanjem predsjednika Odbora šibenskoga biskupa Tomislava Rogića u utorak 17. svibnja u prostorijama Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu održan je sastanak Odbora HBK za mlade.

1 2