Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-rogic

S. Manes Puškarić položila doživotne zavjete

Dominikanka s. Manes Puškarić položila je doživotne zavjete u nedjelju 7. kolovoza u samostanskoj kapeli u Korčuli na euharistijskom slavlju koje je predvodio dubrovački biskup Roko Glasnović u zajedništvu s đakovačko-osječkim nadbiskupom Đurom Hranićem, šibenskim biskupom Tomislavom Rogićem, umirovljenim biskupom Antom Ivasom, braćom dominikancima i okupljenim svećenicima.

Nuncij Lingua stavio palij na ramena nadbiskupa Kutleše

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua stavio je metropolitanski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše na početku misnoga slavlja u subotu 9. srpnja, na blagdan blažene Marije Propete Petković, u crkvi Svete obitelji u Solinu.

Sastanak Odbora HBK za mlade

U utorak 17. svibnja u prostorijama Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu pod predsjedanjem šibenskoga biskupa Tomislava Rogića održan je sastanak Odbora za mlade HBK.

Križni put na tvrđavi Šubićevac

Uz okupljeni veći broj vjernika, svećenika i redovnica tradicionalni Križni put na tvrđavi Šubićevac, nakon dvije godine pandemije, predvodio je 8. travnja šibenski biskup Tomislav Rogić.

Split: Biskup Rogić slavio s bogoslovima

Šibenski biskup Tomislav Rogić posjetio je u četvrtak 31. ožujka Centralno bogoslovno sjemenište u Splitu i slavio misu s bogoslovima, objavljeno je na Facebook stranici CBS-a.

1 2