Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-tomislav-sporcic

Započela duhovna priprava za proslavu Fabijanova i Dana grada Otočca

Duhovna priprava za proslavu Dana grada Otočca – svetkovine sv. Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika Župe Presvetoga Trojstva i zaštitnika Gacke doline, započela je u nedjelju 16. siječnja slavljem mise u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, koje je predvodio župnik mons. Tomislav Šporčić.

Svetkovina Tijelova proslavljena u Otočcu

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, na svetkovinu Presvetoga Tijela i Krvi Kristove, u četvrtak 3. lipnja, središnju euharistiju predslavio je otočki dekan i župnik mons. Tomislav Šporčić u zajedništvu s pastoralnim suradnikom za slijepe i slabovidne don Jurom Ladišićem.

Blagdan Gospe od Zdravlja proslavljen 88. put u Ogulinu

U Ogulinu je u subotu 21. studenoga svečano proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja koji se u najvećoj župi Gospićko-senjske biskupije slavi gotovo devet desetljeća. Euharistiju je predslavio župnik i dekan otočki mons. Tomislav Šporčić u suslavlju s domaćim župnikom Nikolom Pršom, župnikom Josipdola i dekanom ogulinskim dr. Željom Blagusom i svećenicima Ogulinskog dekanata. Liturgijskom glazbom misu je uzveličao župni zbor pod vodstvom i uz orguljsku pratnju Marina Mičunovića.

Holywin u Otočcu

Uoči Svih svetih u subotu 31. listopada u župnoj crkvi u Otočcu slavljena je misa uočnica svetkovine nakon koje je slijedilo klanjanje.

Predstavljena knjiga „Sto godina obitelji Roka i Marije Šporčić“

U župi Presvetog Trojstva u Otočcu na blagdan sv. Roka, 16. kolovoza župnik mons. Tomislav Šporčić pozvao je na misu svoju rodbinu, potomke svojih roditelja koji su sklopili brak prije sto godina. Za tu godišnjicu objavljena je knjiga pod naslovom „Sto godina obitelji Roka i Marije Šporčić“.

Blagdan sv. Blaža proslavljen u Otočcu

Na blagdan sv. Blaža 3. veljače u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu večernju misu predvodio je i propovijedao otočki dekan i župnik mons. mr. Tomislav Šporčić, uz asistenciju umirovljenog svećenika i pastoralnog asistenta za slijepe i slabovidne don Jure Ladišića.