Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obecanja

Obećanja članova Frame Đakovo

U subota 27. travnja 16 framaša iz Frame Đakovo izreklo je prva obećanja ili obnovu obećanja, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Obećanja Frame Otok

Petnaest članova Franjevačke mladeži iz Župe sv. Antuna Padovanskog u Otoku dalo je u subotu, 3. veljače na večernjem misnom slavlju prvi put ili obnovilo obećanja da će živjeti Evanđelje u bratstvu po primjeru sv. Franje Asiškoga.

Frama Rijeka–Trsat proslavila 30. rođendan

U najstarijem hrvatskom marijanskom svetištu, Majke Božje Trsatske, u subotu 3. veljače 2024. proslavljena je 30. godišnjica osnutka Franjevačke mladeži Rijeka–Trsat.

Obećanja otočkih framaša

Pod geslom „Zaista je Gospodin bio ovdje, a ja to nisam znao“, jedanaestero framaša Župe sv. Antuna Padovanskog iz Otoka, u subotu, 4. veljače obnovilo je ili prvi put dalo obećanja da će narednu godinu živjeti evanđelje.

Članovi molitvene zajednice Srce Isusovo dali svoja obećanja

U Župi Bezgrešnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu utorak, 30. kolovoza dvadeset novih članova dalo je svoja obećanja pa su tako postali članovi Molitvene zajednice Srce Isusovo. Također, u sklopu cjelovečernjeg programa – duhovne obnove, stotinu je članova obnovilo svoja obećanja pristavši tako i dalje služiti i vršiti svoja poslanja i u Zajednici i u svojemu svakodnevnom životu i radu.

Obnova obećanja u Frami Našice

Tijekom večernje misu u subotu, 14. svibnja u Župi sv. Antuna Padovanskog u Našicama četrnaestero članova mjesnog bratstva Franjevačke mladeži dalo je obećanja da će po primjeru sv. Franje živjeti evanđelje u svome životu.

1 2