Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prof-dr-sc-josip-simunovic

Na HKS-u otvorena konferencija Partnerstva katoličkih sveučilišta

Hrvatsko katoličko sveučilište domaćin je akademske konferencije Partnerstva katoličkih sveučilišta „Od prijateljstva do institucionalnog razvoja – 20 godina Partnerstva katoličkih sveučilišta“ od 9. do 11. svibnja. Konferencija je otvorena u četvrtak 9. svibnja.

Prva srijeda u Josipovu svetištu u Karlovcu

Velika devetnica svetom Josipu počela je 17. siječnja u svečevu nacionalnom svetištu u Karlovcu. O Josipovoj šutnji propovijedao je dekan KBF-a u Zagrebu prof. dr. Josip Šimunović, a vjeru u Boga i povjerenje u sv. Josipa svjedočila je direktorica Laudato TV Ksenija Abramović.

Završena obnova Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak 13. studenoga održana je konferencija za medije na kojoj je službeno objavljen završetak radova obnove nakon potresa i povratak djelatnosti KBF-a u zgradu sjedišta.

Dekan KBF-a u Zagrebu održao predavanje o pastoralno-katehetskim poticajima apostolskog pisma Patris corde

Na dvodnevnom znanstvenom skupu „Protector Croatiae“ u povodu 150. obljetnice objavljivanja Glasnika sv. Josipa Dekan katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Josip Šimunović održao je u petak 10. studenog 2023. u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa predavanje o temi „Pastoralno-katehetski poticaji apostolskog pisma Patris corde – Očevim srcem pape Franje“.

1 2