Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: republika-sjeverna-makedonija

Dan makedonskog Caritasa

U povodu Dana makedonskog Caritasa, u ponedjeljak 5. prosinca skopski biskup i strumičko-skopski eparh Kiro Stojanov slavio je misu u kapeli u Caritasovoj zgradi u Skopju.

Razgovor nadbiskupa Vukšića za Radio Mariju Makedonije

Tijekom pastoralnog pohoda Sjevernoj Makedoniji vrhbosanski nadbiskup i metropolit Tomo Vukšić dao je 20. studenoga intervju Radio Mariji Makedonije u kojemu je govorio o Crkvi u BiH, izazovima, ulozi i značenju vojnog ordinarija, povezanosti i paralelama Crkve u Makedoniji i BiH, kao i dojmovima sa susreta.

Metropolit Vukšić pohodio vjernike u Strumici

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić u pratnji skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova u nedjelju 20. studenog pohodio je katedralnu župu Uznesenja Blažene Djevice Marije za vjernike istočnog obreda u Strumici.

Susret nadbiskupa Vukšića i reisa Fetaija

Vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić tijekom svoga pastoralnog pohoda Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji 19. studenoga susreo se s reis-ul-ulemom Islamske zajednice u Sjevernoj Makedoniji Shakirom Fetaijom u zgradi rijaseta u Skoplju.

Nadbiskup Vukšić s veleposlanicom Tiganj

U tijeku pastoralnog pohoda Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić susreo se 19. studenoga s veleposlanicom Republike Hrvatske Nives Tiganj u biskupskoj rezidenciji u Skoplju.

Pastoralni pohod Crkvi u Makedoniji metropolita Vukšića

Na poziv skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova, od 18. do 21. studenog vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić nalazi se u pastoralnom pohodu Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji.

1 2