Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-anto-pavlovic

Duhovne vježbe uoči svećeničkog ređenja

Duhovne vježbe uoči svećeničkog ređenja održane su u Pastoralnom centru „Marija Majka Crkve“ u Mukinjama u razdoblju od 19. do 24. svibnja 2024. Duhovne vježbe vodio je vlč. Anto Pavlović, duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu. Na duhovnim vježbama sudjelovali su đakoni iz različitih (nad)biskupija Hrvatske; Zagrebačka (8), Zadarska (3), Sisačka (3), Bjelovarska (3), Varaždinska (2) i Gospićko- senjska (1).

Drugi dan trodnevnice u Brestju

Drugoga dana trodnevne priprave za župnu svetkovinu u Župi Dobrog Pastira u zagrebačkom naselju Brestje, u petak 28. travnja misno slavlje predvodio je duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu vlč. Anto Pavlović.

Sprovod i misa zadušnica za vlč. Antu Pavlovića

Vlč. Anto Pavlović, umirovljeni svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji je preminuo 16. travnja u KBC-u Osijek, u 70. godini života i 45. godini svećeništva, ukopan je u utorak 18. travnja na Gradskom groblju u Đakovu.

Ura preminuća bl. Alojzija u bogoslovskoj kapeli u Zagrebu

U spomen na trenutak preminuća bl. Alojzija Stepinca bogoslovi Nadbiskupskoga bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu predvodili su na Stepinčevo, 10. veljače u 14 sati zajedno sa svojim duhovnikom vlč. Antom Pavlovićem te drugim odgojiteljima preč. Željkom Faltakom, vlč. Josipom Đurinom, vlč. Tonijem Potrebićem i vlč. Ivanom Grbešićem, molitveni program ,,Ura preminuća“ u bogoslovskoj kapeli Presvetog Srca Isusova.