Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-filip-sesek

Održan Holywin u Zagrebu

Uoči svetkovine Svih svetih 31. listopada mladi su se okupili na tradicionalnom Holywinu, koji je počeo misnim slavljem u crkvi Sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu, a potom je na Hrvatskome katoličkom sveučilištu izvedena predstava o životu sv. Terezije od Djeteta Isusa, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Započeo novi ciklus Temeljne formacije animatora

Prvim vikend susretom, koji se održao od subote, 28. listopada do nedjelje, 29. listopada 2023., u Hrvatskom Leskovcu kod sestara karmelićanki Božanskog Srca Isusova, započeo je novi ciklus Temeljne formacije animatora u Zagrebačkoj nadbiskupiji.

Počela XIV. akademska godina na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

U ponedjeljak 2. listopada 2023. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (HKS) počela je XIV. akademska godina misom Zaziva Duha Svetoga, svečanim akademskim činom i predstavljanjem sveučilišnih studija studentima prve godine sveučilišnih prijediplomskih i diplomskih studija.

Sesvete: Misnim slavljem započelo hodočašće mladih u Mariju Bistricu

Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije, koje se ove godine održava 9. i 10. rujna pod geslom „Od koljena do koljena dobrota je njegova“ (Lk 1, 50), započelo je misnim slavljem koje je u pastoralnom centru Župe Svih svetih u Sesvetama predvodio nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih vlč. Filip Šešek, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.