Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vojnic

Misa na ostacima pavlinskoga samostana postaje tradicija

Na zidinama pavlinskog samostana u Župi sv. Antuna Padovanskoga u Vojniću, petu godinu u nizu, u nedjelju 27. kolovoza slavljena je misa koju je predvodio i propovijedao pavlin s Kamenskoga o. Gaudencije Vito Spetić.

Dan sjećanja na žrtve logora u Vojniću

Dan sjećanja na žrtve logora u Vojniću obilježen je u utorak 11. travnja u organizaciji Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora Sisačko-moslavačke županije.

Vanjska proslava sv. Ante u Vojniću

Na 12. nedjelju kroz crkvenu godinu, 19. lipnja, svečanu misu na otvorenom u čast župnoga zaštitnika u Župi sv. Ante Padovanskog u Gospiću predvodio je gvardijan samostana u Tolisi fra Mario Jurić.

Slavlje u Vojniću

Na svetkovinu Presvetoga Trojstva, 12. lipnja, u Župi sv. Ante Padovanskoga u Vojniću proslavljena je prva pričest.

Slavlje potvrde u Župi sv. Ante Padovanskoga u Vojniću

U Župi sv. Ante Padovanskoga u Vojniću sakrament potvrde primilo je u nedjelju 22. svibnja 2022. šezdeset i troje djevojaka i mladića. Po ovlasti sisačkoga biskupa Vlade Košića sakrament je podijelio generalni vikar mons. Marko Cvitkušić.

Koncert mladih župljana Vojnića

U Župi sv. Ante Padovanskoga u Vojniću nakon pučke mise koju je na treću uskrsnu nedjelju 1. svibnja predvodio župnik fra Ivo Bošnjak uslijedio je koncert mladih župljana koji pohađaju Glazbenu školu u Karlovcu.

1 2 3