Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vrhbosanski-nadbiskup-kardinal-vinko-puljic

Izabrani predstavnici dekanata Prve sinode Vrhbosanske nadbiskupije

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik Prve sinode Vrhbosanske nadbiskupije kardinal Vinko Puljić potpisao je u četvrtak 19. kolovoza dekrete imenovanja izabranih predstavnika i njihovih zamjenika pojedinih dekanata za članove Prve sinode Vrhbosanske nadbiskupije, prenosi portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Kardinal Puljić predvodio proslavu Tijelova u sarajevskoj katedrali

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić predslavio je na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove, u četvrtak 3. lipnja, u sarajevskoj katedrali Srca Isusova svečanu euharistiju u zajedništvu s vrhbosanskim nadbiskupom koadjutorom i vojnim apostolskim upraviteljem u BiH Tomom Vukšićem te još dvanaestoricom svećenika, uz sudjelovanje redovnica raznih družbi, bogoslova i drugih vjernika, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Kardinal Puljić primio mađarskoga državnog tajnika

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić primio je u svojoj rezidenciji u četvrtak 27. svibnja u radni posjet državnog tajnika Vlade Mađarske Azbeja Tristana, odgovornog za program „Hungary helps“, objavila je Nedjelja.

Održana sjednica Upravnog vijeća Caritasa BiH

U prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u srijedu 5. svibnja održana je redovna sjednica Upravnog vijeća Caritasa Bosne i Hercegovine kojoj je predsjedao predsjednik Caritasa BiH vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, prenijela je Katolička tiskovna agencija.

1 2 3 5