Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vrhbosanski-nadbiskup-kardinal-vinko-puljic

Susret kardinala Puljića i šefa delegacije EU-a u BiH Sattlera

U prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u utorak 5. siječnja susreli su se vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i šef delegacije Europske Unije u Bosni i Hercegovini i njezin specijalni predstavnik za BiH Johann Sattler.

Kardinal Puljić i mons. Vukšić negativni na koronavirus napustili bolnicu

Nadbiskupski ordinarijat vrhbosanski priopćio je da su vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić nakon ponovnog testiranja negativni na koronavirus te su u subotu, 12. prosinca u poslijepodnevnim satima napustili Opću bolnicu „Abdulah Nakaš“ u Sarajevu gdje su bili na liječenju.

FOTO Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Programom kod Memorijalne bolnice, kolonom sjećanja, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na vukovarskom groblju i na Ovčari te slavljem mise koju je predslavio vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, 18. studenoga obilježen je Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Hrvatskoga podunavlja.

VIDEO Proslavljene obljetnice nadbiskupa Stanislava Hočevara

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar na spomendan sv. Martina, u srijedu 11. studenoga, svečanom euharistijom u beogradskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije proslavio je 75 godina života i 20. obljetnicu biskupskog djelovanja.

1 2 3