Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-dobrog-pastira

Šalatski sjemeništarci i odgojitelji hodočastili u Đakovačko-osječku nadbiskupiju

Sjemeništarci i odgojitelji Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu su od petka 17. do nedjelje 19. studenoga 2023. hodočastili u Đakovačko-osječku nadbiskupiju, te se uključili u obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara koje je Đakovačko-osječka nadbiskupija 24. godinu zaredom organizirala u okviru Nadbiskupijskog spomen-hodočašća u Vukovar 18. studenoga.

Drugi dan trodnevnice u Brestju

Drugoga dana trodnevne priprave za župnu svetkovinu u Župi Dobrog Pastira u zagrebačkom naselju Brestje, u petak 28. travnja misno slavlje predvodio je duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu vlč. Anto Pavlović.

U Brestju održan tečaj Kursiljo

Mali tečaj radosnog kršćanstva „Kursiljo“ održan je od 8. do 11. prosinca 2022. u Župi Dobrog Pastira u zagrebačkom Brestju.

Krizmanijada u Brestju

U subotu 22. listopada u Župi Dobrog Pastira u Brestju održana je tradicionalna krizmanijada koju dva puta godišnje za krizmanike organizira zajednica mladih.

Pastirijada u Župi Dobrog Pastira u Brestju

U subotu 8. listopada održana je još jedna Pastirijada u Župi Dobrog Pastira u Brestju, projekt zajednice mladih na čelu s voditeljicom Ines Sosom Meštrović, koji je po drugi put okupio nešto više od 40 osnovnoškolaca od trećeg do sedmog razreda.

1 2