Budi dio naše mreže
Izbornik

Mons. Vukšić čestitao Kurban-bajram

Sarajevo (IKA)

Vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini mons. Tomo Vukšić je u povodu Kurban-bajrama uputio čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću.

„U povodu blagdana Kurban-bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan sjećanja na Božje milosrđe i dobrotu te kao prigodu da, vršenjem djela milosrđa, pokažu svoju dobrotu prema članovima vlastite obitelji i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, Vama, Vašoj obitelji, svim suradnicima i vjernicima Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost. I molim Božji blagoslov za sve ljude kako bi ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote i mira te međusobnoga prijateljstva, sloge i bratskih osjećanja“, naveo je nadbiskup.

Kao apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH čestitku jednakoga sadržaja uputio je također vojnom muftiji Nesibu ef. Hadžiću, te predsjedatelju Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću, ministru obrane Zukanu Helezu i generalu Mirsadu Ahmiću.