Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cei

Predsjednik Italije i talijanski biskupi uputili rođendansku čestitku Papi

Papa Franjo u nedjelju 17. prosinca navršava 87 godina. Za rođendan su mu poslane brojne čestitke iz Crkve i svijeta, među kojima su one talijanskog predsjednika Sergia Mattarelle i predsjednika Talijanske biskupske konferencije bolonjskog nadbiskupa kardinala Mattea Marije Zuppija, izvijestio je Vatican News.

U Firenci održano Mediteransko vijeće mladih

Mediteransko vijeće mladih održano je u Firenci od 10. do 16. srpnja 2023. kao projekt Talijanske biskupske konferencije i ciljani projekt susreta biskupa mediteranskih zemalja održanog u Firenci u veljači 2022. godine.

Asiz: Inicijativa posta i molitve za mir u Ukrajini

„Convivium pacis. Za itinerar mira“ naslov je inicijative koja će se održati u Asizu od 24. do 26. veljače, na početku pokorničkog vremena korizme, točno godinu dana nakon eskalacije rata u Ukrajini, u kojoj će među ostalima sudjelovati predsjednik Talijanske biskupske konferencije kardinal Matteo Zuppi, izvještava Vatican News.

Nadbiskup Vukšić uputio čestitku kardinalu Zuppiju

Predsjednik Biskupske konferencije BiH mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, uputio je u četvrtak 26. svibnja čestitku nedavno imenovanom predsjedniku Talijanske biskupske konferencije kardinalu Matteu Zuppiju, prenosi KTA.

1 2