Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-eduard-spanovic

Otkrivena spomen-ploča mons. Nikoli Doganu u Hrtkovcima

U povodu 15. obljetnice smrti i 50. obljetnice svećeničkog ređenja prvoga dekana KBF-a u Đakovu mons. Nikole Dogana, mladi svećenici Đakovačko-osječke nadbiskupije hodočastili su u Srijemsku Mitrovicu i Hrtkovce, župu njegova rođenja i krštenja, gdje je otkrivena i blagoslovljena zahvalna spomen-ploča uime obje (nad)biskupije.

Proslava svetkovine Velike Gospe u Srijemskoj Mitrovici

Svečanim euharistijskim slavljem koje je u ponedjeljak 15. kolovoza predvodio srijemskomitrovački župnik mons. Eduard Španović, u Srijemskoj Mitrovici proslavljena je svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo – Velika Gospa.

Vigilija Velike Gospe u Srijemskoj Mitrovici

U nedjelju 14. kolovoza na srijemskomitrovačkoj Kalvariji svečano je proslavljena uočnica svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo – Velika Gospa euharistijskim slavljem koje je predvodio , srijemskomitrovački župnik mons. Eduard Španović.

Crkveni god u Staroj Binguli

Na svetkovinu apostolskih prvaka svetih Petra i Pavla, u srijedu, 29. lipnja svečano je proslavljen zaštitnik crkve i zajednice u Staroj Binguli u Srijemskoj biskupiji.

Duhovno-katehetska večer u Srijemskoj Mitrovici

U rimokatoličkoj Župi svetog Dimitrija, đakona i mučenika, u Srijemskoj Mitrovici u utorak 22. ožujka nastavljen je ciklus duhovno-katehetskih večeri pod nazivom „Obnova kršćanskog nauka“.

1 2 3 4