Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prec-antun-knezevic

Hodočašće Otočkog dekanata Gospi Lučičkoj

U organizaciji dekana Otočkog dekanata preč. Antuna Kneževića, u četvrtak, 7. rujna obnovljena je tradicija hodočašćenja Svetištu Gospe Lučičke koja je bila prekinuta zbog pandemije.

Ikona Kraljice Franjevačke obitelji u Otoku

Ikona Blažene Djevice Marije, Kraljice Franjevačke obitelji Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) u ponedjeljak, 13. veljače 2023. iz Vinkovaca je prenesena u župnu crkvu sv. Antuna Padovanskog u Otoku.

Komemoracija za prve poginule zrakoplovce u Domovinskom ratu

Misnim slavljem u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Otoku 2. prosinca započeo je komemorativni skup u povodu obilježavanja 31. obljetnice pogibije prvih ratnih zrakoplovaca u Domovinskom ratu: Marka Živkovića, Mirka Vukušića, Rade Grive i Ante Plazibata, te svih branitelja Otoka.

Katehetska nedjelja u Otoku

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine, proslavljena je u nedjelju 25. rujna u župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Otoku.

Misno slavlje u prigodi Dana grada Otoka

Dan grada Otoka slavi se 13. srpnja, na svetkovinu Majke Božje Bistričke, a proslava je započela misnim slavljem koje je u nedjelju, 10. srpnja predvodio župnik i dekan Otočkog dekanata preč. Antun Knežević.